Okategoriserat

Keep your friends close, and never mind you enemies

Tjipp, tjipp och välkommen till Hajk, idag ska vi prata om relationer. Hur udda är det inte att det ska vara så krångligt med relationer (alla sorters relationer pratar vi om nu, inte bara sådana som det blir barn av). Det kan väl ändå inte vara meningen att vi ska spendera så mycket tid som vi gör på att fundera över våra relationer till andra människor? Eller finns denna djungel till för att vi annars skulle bli för produktiva och lösa all världens problem för fort så det inte finns något att gnälla över sen?Jag röstar för raka rör och ärlighet. Eller nej, då skulle ju alla gå runt och vara sårade jämt. Jag röstar istället för att alla ska vara trevliga mot varann hela tiden! Fast då skulle ju alla vara fulla av undertryckta irritationer. Hur är det tänkt att vi ska göra egentligen? Vavava?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *