Okategoriserat

Skratta roligt är det bästa jag vet

Jepp, en blogg som alla andra, mest så jag själv ska veta vad jag pysslar med om dagarna. Inläggen kommer kännetecknas av att de är sjukt ointressanta för de som inte känner mig, och säkert i viss mån för de som gör det.
Idag har jag klippt mitt hår, och fick inte behålla mycket längd. Det där med att vara blondin sliter mer än man tror. Jag har inte bestämt mig om jag ser yngre eller äldre ut, men gillar det gör i alla fall. Bilder lär väl dyka upp på ansiktsboken vad det lider.

Sen var det dags för träning, och som varje tisdag undrar jag lite vad jag gör där egentligen. Jag har i alla fall insett att självständig träning är ett problem för mig, jag måste hela tiden ha någon som säger åt mig vad jag ska göra. När jag slutar (när nu det blir) måste jag nog hålla mig till Friskis eller liknande, för ut och springa kommer jag aldrig göra. Det är snart en månad till DM, och det däremot ska bli riktigt kul. Jag ser fram emot både att tävla själv och att få se tjejerna från min gamla förening. Jag saknar er, ska ni veta!

Om exakt en vecka fyller jag ångestfyllda 22 år. Det känns som vanligt som ett antiklimax med födelsedag, det har inte varit riktigt roligt sen 18-årsdagen. I vilket fall som helst är det en ursäkt för fest, den blir förhoppningsvis av redan på fredag. Jag har en önskelista, som har följande beståndsdelar: pengar till terminsavgiften, pengar till träningsoverall, pengar till Rysslandsresa, pengar till övrigt. Mycket varierad och genomtänkt.

I skolan läser jag algoritmik och människa-datorinteraktion. Intressant, faktiskt, men långt ifrån lätt. Hemtentan i MDI ser jag inte fram emot, jag vet redan nu att jag kommer skjuta den på framtiden och stresskriva i sista minuten. Annars går det än så länge över förväntan, har klarat av Systemvetenskap A, och känner mig som en bättre människa för att jag har avslutat något.

Om mindre än en månad är det dags för flytt till studentkorridor. Än så länge ser jag bara fram emot det, det ska bli sanslöst skönt att bo själv (nog för att jag älskar D, men det kan bli för mycket av det goda). Jag ser också fram emot att inte sova i ett skyltfönster, som det känns som här i hooden.

Passar på att kasta ut en fråga (i viss mån riktad åt en viss rödhårig fröken A):
Vad köper man i doppresent?
Kan ju tyvärr inte komma på bedårande T:s dop, men jag vill ju ändå profilera mig som tant Carin, och hooka up henne med lite fräna saker som en halvårsbebis kan tänkas vilja ha. Spritkryssning till Tallin? Nä, tänkte väl det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *