Okategoriserat

Who am I supposed to pull my pants up for?

Det blev lite sent igår, men jag hade ändå bestämt mig för att gå upp hyfsat och gå på föreläsningen. Upp tidigt kom jag, men föreläsningen var inställd, så jag stannade hemma och pysslade med mitt projekt istället. Det ska vara tunna skivor av webutveckling, så efter några timmar gav jag upp och åkte och fikade med Bananen istället (känn dig officiellt döpt, M!). Mycket trevligare var det.
Efter det satte jag mig ett tag med snubben som vill ha min hjälp med hemsida (hädanefter knows as Hemsidesduden). Det kändes som vi var på samma spår, så jag åkte hem och började klura. Nu har jag panik, och vet inte alls hur jag ska göra, och därför får det vara nog för idag. Photoshop har pajat, så det måste jag försöka styra upp på något sätt innan jag kan börja med grafiken. Nu får det vara nog om det.

Imorgon fylls det år (idag också i och för sig, grattis Magnum!). Roligt vore det om jag kunde få gå ut och fira födelsedagen, men några träningar ska inte skippas i onödan. Råd har jag egentligen inte heller, så det är väl lika bra. Förhoppningsvis får jag en peng eller två i present.

Lite allmän flyttningspanik börjar också infinna sig, även om jag tror att D har det värre. Jag har i alla fall nånstans att flytta. Däremot har jag inte sett rummet, och är sjukt nervös för att flytta in i korridor och måsta lära känna en massa nya människor. Jag kommer garanterat göra bort mig, så jag funderar på att göra entre i clownnäsa och för stora skor så det är gjort. Förresten tror jag inte att måsta är ett svenskt ord, lär se till att hålla koll på mig själv så inte korridorarna tror att på språket jag ingen ordning får.

Ikväll hoppas jag att jag får leka med Grabbarna Grus, eller åtminstone med Bananen, för själv i ghettot pallar jag inte att vara. Nu ska jag titta på Californication, för jag ligger efter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *