Okategoriserat

I need you like a heart needs a beat

Åh om ni kunde se mig nu, ni stackare som behövt vistas i mitt kaos genom åren. Jag är så organiserad och ordningssam så det nästan är löjligt. Stämningen i studentrummet nu kan närmast beskrivas som tjejigt pluttmysig, det brinner ljus på bordet och mysbelysningen dominerar totalt.
Idag har jag gjort tusen saker, varav hälften inte alls var det jag borde göra och den andra hälften var sådant jag borde göra efter att jag gjort det jag borde göra egentligen. Att det ska vara så svårt att tvinga sig till att göra det jag inte har lust med, jag är som ett litet barn som ser en massa roliga och intressanta saker hela tiden och inte kan låta bli att fastna i dem.

Meningen var att jag skulle göra klart en hemsida idag (en med riktig praktisk nytta som jag får betalt för). Enda ursäkten till att inte göra den hade varit att arbeta på sidan vi har som projekt i skolan (en som har den praktiska nyttan att den ger mig betyg i nuvarande kursen). Vad har jag då gjort, kan jag tänka mig att ni undrar med stigande nyfikenhet. Jo, jag har spenderat 3 timmar på att koda en fruktansvärt rolig liten applikation, vars enda nytta är att den ska hjälpa mig att bestämma vad jag ska ha för kläder på mig. Jepp, utan att driva. Det är inte vad jag borde göra just nu, skärpning efterlyses å det snaraste!

I övrigt är det välbekanta gnaget i magen tillbaka, denna gång utlöst av att the man of my dreams är på kryssning. Inget fel i det, kryssning är kul och det unnar jag honom. Men jag har blivit en starkt udda människa av hela M-historien tror jag, för jag är helt övertygad om att så fort jag slappnar av en sekund kommer något hemskt att hända. Om jag inte hela tiden är livrädd för att han ska hitta någon annan, så kommer han göra det fortare än kvickt. Makes sense? Nej, inte för mig heller.

Imorgon är det meningen att jag ska jobba om det är glassväder, och jag är i valet och kvalet om jag ska utföra regn- eller soldans. Å ena sidan har jag föreläsning, PM-skrivande och random andra saker som måste fixas ASAP, å andra sidan behöver jag verkligen, verkligen alla pengar jag kan få. Time will tell skulle jag tippa på dock.

Om 10 dagar kommer darling Tigglo hit, det var hundra år sedan och jag längtar som en tok. Skynda, skynda! (ja, med Gunde-dialekten jag vet att ni alla älskar innerst inne).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *