Okategoriserat

You ain’t missing nothing

Grymt trevlig kväll igår, Etage har en viss charm. Vad som inte har en viss charm är att vi alltid lyckas dra åt oss killar med ytterst mystiska raggningstekniker. I detta fall under fyllekäket på Max. Tips: Det är inte en bra idé att ragga på en tjej genom att säga till henne att hennes bästa vän är sjukt ful.
Idag har jag lyckats med konststycket att bli sen med att göra mig iordning för kvällens födelsedagsferre, trots att jag varit ledig hela dagen. Nu har jag en timme på mig att bestämma vad jag ska ha på mig och fixa håret och allt annat sånt. Vinet ligger inte ens på kylning.

Är galet tentastressad, men jag gör inte så mycket åt det, plugget går ytterst segt. Har väl 8 kapitel kvar att lära mig till tisdag. Jag vill verkligen att det ska vara över nu, så att jag och Flixster kan implementera våra eminenta pluggplaner så att nästa kurs inte går käpprät åt fanders den också.

Annars ser framtiden ytterst ljus ut, mycket trevligt att se fram emot. Och bara en månad kvar på jobbet snart!

Dagens LundH (eller snarare gårkvällens): ”Vad blir bäst, en mp3-spelare eller en Ipod?”

Och ja, man behöver inte skriva på kanslisvenska. Jag tycker det är kul att svänga mig med stora ord.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *