Okategoriserat

Nu kör vi!

Första rökfria dagen idag, och det går faktiskt bra än så länge. Något som inte går bra däremot är att designa hemsidor på tre olika datorer, vilket jag måste göra eftersom jag fortfarande inte har internet hemma där min bra dator som fixar allt står. Det har snart gått tre månader sedan jag flyttade, jag är så förbannad att det inte är sant.I övrigt går livet upp och ner med typ en timmes mellanrum. Lyckades försova mig imorse och missa min tvättid, och fortsatte med att hälla ut hallonspad över hela köksgolvet.
Fast sen när jag gick till skolan sken solen och allt var vackert, och när jag kom dit gick jag ut stenhårt genom att skaffa mig en kund genom Facebook. Nu är jag dock grymt trött på att jag inte kan göra vad jag vill på skolans datorer, och måste dessutom gå hem och tvätta den där tvätten jag inte tvättade imorse. Sötnosen är tillbaka btw, det var riktigt skönt att höra hans röst.

Ett svar på “Nu kör vi!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *