Okategoriserat

I’ll see you in hell, Pachelbel

Nu kommer jag att outa mig som en person som spenderar alldeles för mycket tid på Facebook med att planlöst klicka runt på folks profiler. Men ibland hittar man faktiskt intressanta saker. Idag har jag hittat Socialamedierbloggen, som går ut rätt hårt med att påstå sig leverera ”allt du behöver vet om sociala medier”. Nu har jag inte hunnit läsa så mycket, men det tänker jag göra så fort jag får tid. Det här verkar nämligen riktigt, riktigt bra. Ovanstående är dock ett gigantiskt sidospår, det jag skulle blogga om är det här inlägget om en kille som spelar gitarr (och som han gör det). Tyvärr är det enda jag tänka på under hela klippet är att Pachelbel börjat förfölja mig också. Vad tusan pratar hon om? Jo, ett av mina favoritklipp, som jag hittade en kall dag i mars.

Favorit i repris, således:

Ett svar på ”I’ll see you in hell, Pachelbel”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *