Okategoriserat

Men snälla lilla Aftonblaskan

Hur tänkte ni nu? EU-valet är precis lika kul och spännande som vilket annat val som helst. Varför det är viktigt? För att väldigt mycket av det som beslutas om i Sverige numera är baserat på EU-direktiv och det är svårt för oss som land att gå emot när det väl är beslutat. Därför är det viktigt att vi tillsammans aktivt bestämmer vilka som ska företräda oss i EU-parlamentet, på samma sätt som det är viktigt att vi röstar i varenda val där vi har möjlighet.
Jag förstår tanken med er lilla röst-köpningskampanj, men att formulera syftet på det här sättet är rent dåligt. Aftonbladet har tyvärr en ganska stor genomslagskraft bland gemene man och att utnyttja den kraften till att tuta i oss att EU-valet är tråkigt, krångligt och något man inte egentligen orkar engagera sig i känns som en riktigt kass väg att gå. Varför inte använda era femhundringar till en riktig kampanj om valet, om det nu är så viktigt för er att vi röstar? 500 kronor om dagen kommer inte räcka långt och de som läser Aftonbladet och inte får pengar för att rösta, tror ni att de blir peppade på att pallra sig iväg till vallokalen? I think not.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *