Blandat

Rapport från Småland

Just nu befinner jag mig på besök hos min käre far nånstans på den småländska landsbygden (jag skriver inte nånstans för att verka hemlig, utan för att jag är så kass på geografi att jag faktiskt inte har någon aning).
En del saker är liksom lite annorlunda här. Igår kuskade jag och pappa runt i hans gamla jeep och hämtade levande kräftor, pratade jakt, bytte några ord med en äldre herre med häst och vagn och drack kaffe i ett kök där det kokades ett särdeles fint bockhorn. Inget av det hör till vanligheterna i Uppsalas studentliv.

Mobiltäckningen har dock förbättrats sedan jag var här förra gången och nu kan jag faktiskt både skicka sms, ringa och kolla Twitter och sånt på telefonen. Med hjälp av det mobila bredbandet kommer jag till och med kunna få lite skolarbete gjort på dagarna. Dock kommer jag inte kunna byta abonnemang på min företagstelefon eftersom den behagat dö trots fullt batteri igår och det så hypade ”Mitt Tre” fortfarande inte fungerar. Det har inte fungerat tillfredsställande någon gång under de typ fem år jag varit kund hos dem. Kasst.

I övrigt mår jag bra, tackar som frågar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *