Blandat

Skolstarten närmar sig

Nu är det exakt en vecka tills skolan drar igång igen. Jag har lämnat studieförsäkran, skrivit in schemat för första kursen i min kalender och är peppad som få. Den kommande terminen har jag sett fram emot sedan vi började, då den är lite av en våt dröm för de av oss som gillar programmering.
Det är såklart lite vemodigt att börja det sista året också. De två senaste åren har gått så fort och jag gillar inte riktigt tanken på att alla kommer skingras ut i det ”verkliga” livet. Men jag är också otroligt nyfiken på var jag kommer hamna när den här tiden är över. Jag är sugen på att fortsätta plugga på master-nivå, men också evinnerligt trött på att leva på studielån.

Men nu är det höst och sådana funderinger ligger ännu en termin fram i tiden. Först ska vi hänga på nollningen, dra igång med föreningsarbetet, gå på gasquer och kräftskivor och ha evinnerligt roligt. Jag tänker också arbeta mer med företaget och utveckla några idéer jag har liggande. Jag tror starkt på den här hösten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *