Hem, trädgård och pyssel

Mer väggar

Jag har fått dille på att sätta upp saker på väggarna. Nu senast blev det en väggbit över sängen som fick lite programmeringskod. Eftersom jag är en nörd. Även detta har jag skrivit ut, klippt ut och satt upp med häftmassa. Parenteserna sitter lite off, men det är ett jobb för en tråkig höstkväll.

6 svar på ”Mer väggar”

  1. Haha, den där var ju klockren! Kan man lägga beställningar på dom? 😉
    Förstår på ett helt annat sätt din status på fbook om vit-grön matta nu när jag vart inne på dina sidor btw 😛

  2. Hej!Även om det inte har med ämnet ifråga att göra så måste jag säga det här med tanke på omständigheterna: Jag har varit en beundrare av Nima Dervish, men med tanke på hans kvinnoförakt tar jag helt avstånd från honom: ( http://www.realtid.se/ArticlePages/201002/03/20100203104824_Realtid135/20100203104824_Realtid135.dbp.asp?sAction=lk ).
    Han förtjänar inte längre vårt stöd. Dessutom är han för opålitlig. Ett konsekvent avståndstagande är aktuell.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *