Still alive, don’t you worry

  LundH klagar på att jag uppdaterar för sällan. Man kan ju tycka att mina försök att bli den flitigaste statusuppdateraren på Facebook borde väga upp det, men tydligen inte. Någon sorts sammanfattning av den senaste månaden följer därför här:
  Skolan har börjat och nollningen kommit och gått. Vi som haft brist på annat att göra har såklart våldgästat och tagit oss en titt på de nytillkomna på programmet. Vår egna första kurs är grymt rolig än så länge, dock är det lite småtråkigt att vi jobbar i C# igen. Hade jag vetat det hade jag läst Java över sommaren istället. Första tentan närmar sig med en överljudsfart och deadline på projektet är redan på måndag.

  Arbetet i föreningen har också dragit igång, vi hade vårt första styrelsemöte förra onsdagen och på torsdag är det dags för den obligatoriska föreningskvällen. Förhoppningsvis vill så många som möjligt engagera sig, speciellt nu när vi lagt om vårt verksamhetsår och nästa föreningsstämma kommer vara redan i slutet av den här terminen.

  I övrigt har det varit många roliga fester, något besök på söndags-standupen på Big Ben, en hel del häng med en hel del tjejer, en massa telefonsamtal med LundH, några födelsedagsfiranden och ganska mycket ”hänga vid datorn och leta efter kul saker på Internet”.

  Och, för er som missat det, så var jag på TV i flera sekunder i tisdags.

  Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *