You don’t have to yell. It’s not a train station. We’re in a tiny car.

    Igår såg jag den finaste film jag sett på länge. En sån där film som man blir alldeles glad och kär i kärleken av, fast man inte kan undgå att bli lite ledsen över att livet inte är lika romantiskt som på film. Se den folk, or I will kill all of you. Nick and Norah’s Infinite Playlist

    Bästa beslut jag tagit att stanna hemma och titta på film istället för att ut och ränna igår. Ikväll blir det utgång dock, med största sannolikhet på Norrlands nation. Först ska jag bara städa, diska, jobba undan en massa jobb och försöka äta någonting.

    Imorgon hoppas jag på att få åka till Stockholm och hjälpa LundH att flytta. Ja, jag saknar henne så mycket att jag verkligen vill bära möbler och lådor när jag antagligen är bakis. Tror att det kallas vänskap.

    Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *