Det luktar december 2008

    Doftminnen kan vara otroligt starka. Idag efter hårinpackningen doftade mitt hår plötsligt december förra året, när jag precis hade flyttat till min nuvarande lägenhet, och det har fortsatt med samma små pustar av svunna tider hela dagen. Det är inte mycket som är sig likt, trots att jag har svårt att komma över det faktum att jag redan bott här snart ett år. Av de jag firade förra nyårsafton med är det i stort sett ingen jag umgås med utanför skolan längre. LundH har jag inte träffat på mer än en månad. Internet och tvättstuga har jag dock, det var jag inte bortskämd med som nyinflyttad.

    Läge för nostalgi och heartbreak-låt med andra ord.

    Promoe – Mammas Gata feat. Andreas Grega, Timbuktu & Supreme

    Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *