Null no more

    Idag är tredje dagen som det inte är någon online på MSN när jag vaknar. Det måste ju vara definitionen av att vakna tidigt. Början av veckan har vi spenderat i en liten programmeringskokong, men igår kväll blev vi äntligen färdiga med vårt projekt. Idag är det redovisning och efter det tänker jag aldrig mer säga ordet HotSpot i hela mitt liv.
    Idag och imorgon blir det tentaplugg, tentaplugg och lite mer tentaplugg. Vi skriver inte förrän klockan 14.00 på fredag, grymt skönt att slippa tvinga sig upp ur sängen vid sextiden för att hinna ta sig.

    Vad som händer i helgen är lite osäkert. Tentafest på fredag känns som ett måste, men på lördag är det roligare saker som händer och på söndag tänker vi fira att det är första advent i stor stil. Den som lever får se antar jag.

    Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *