Sometimes it pays to stay in bed in Monday, rather than spending the rest of the week debugging Monday’s code.

    Alltid dessa måndagar, förstår inte riktigt hur det kan finnas så många jämfört med helgdagarna. Idag börjar vi ny kurs, som antingen kan bli extremt jättedryg eller alldeles alldeles underbar. Det återstår att se. Av någon anledning har min skola bestämt sig för att låta den här nya kursen överlappa en vecka med den gamla, vilket kommer resultera i en sjukt stressig vecka.
    Veckan blir inte mindre fullspäckad av att vi har nollegasque på fredag och att KissLiss kommer hit på torsdag för att gå på Promoe. Kvällsaktiviteter nästan varenda dag bäddar för att jag kommer sova gott framåt lördag.

    Dagens planer är att få något gjort på en hemsida innan jag går till skolan, gå på föreläsning och efter det möta upp pojkarna från sociala utskottet och ordna till bordsplaceringen inför gasquen. Möjligtvis är det dags att börja fila på mitt tal också. Mmm, måndag.

    Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *