fbpx

Gå och borsta dina axlar av

När ens lärare börjar en mening med att säga ”Well friends, as you remember from integral calculus…”, då vet man att det bara kan gå utför därifrån. Som tur är ska inte statistikteorin komma på tentan, men det är tydligen ”very important” att vi förstår detta. Imorgon är det jag som googlar statistik hela dagen.
Nåt som är trevligare är att få såna här kommentarer på sin senaste tenta:

Här står det alltså ”Smart!!” under min sköna metod jag var otroligt osäker på om man ens kunde skriva på det viset.

Nu tänker jag släppa allt vad integraler och ge mig ut på lite partaj. Stocken kan man alltid lita på i såna här sammanhang.

Dagens (eller snarare kvällens) soundtrack:

Maskinen – Flow Ball

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *