Weekends don’t count unless you spend them doing something completely pointless

  I det stora taget har helgen varit grymt rolig, även om fredagen på ÖG kanske inte riktigt bjöd på det bästa partyupplägget. Lördagen uppvägde dock det med råge, kul folk, bra musik och hur mycket dans som helst. Jag lyckades till och med fastna på bild för en gångs skull.

  Såhär kul har man i goda vänners lag.

  Såhär kul har man i goda vänners lag.

  Söndagen spenderades med gänghäng, Sunes jul och District 9. Måndagen var mest skola och extrem trötthet. Idag har jag suttit och tittat på min todo-list, tagit en promenad, vunnit i sällskapsspel trots att jag påstod att Kojak var cowboy och ätit popcorn. Day well spent. Imorgon är det skola igen och jag borde därför ligga i min säng för längesen. Sova är för töntar dock.

  Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *