Kulturfyran

  Dags för Kulturfyra igen, så jag passar på att svara på den innan jag beger mig till fjällen.

  1. Vilken webbläsare surfar du med?

  Nästan uteslutande Mozilla Firefox. Har svårt att se att jag kommer byta inom en snar framtid, har älskat Firefox sedan första gången jag provade den.

  2. Minns du första gången du surfade på webben? Själv minns jag att jag besökare japanska och kinesiska hemsidor, som hade engelska versioner.

  Nej, tyvärr gör jag inte det. Jag är nog tillräckligt ung för att betrakta webben som något som alltid funnits där.

  3. Vad är en bra blogg för dig? Eller varför bloggar du eller varför läser du bloggar?

  Jag tycker det är svårt att sätta fingret på vad som är en bra blogg. Dock märker jag ett tema bland de bloggar jag läser, de allra flesta är humoristiska vardagsbetraktelser. En sak är i alla fall livsviktig: den ska vara skriven på ett vettigt språk, utan felstavningar och förkortningar. Sånt gör ont i mina ögon.

  4. Vad tycker du om Aftonbladets Stora Bloggpris?

  Jag tycker som jag tycker om de flesta priser som delas ut (och dessutom om TV-program som Idol och dylikt): att vinnaren ska bestämmas av en jury som har kunskap i ämnet i första hand. Speciellt när det gäller bloggpriser beror antalet röster en bloggare får nästan uteslutande på hur många läsare hen har, vilket jag tycker är orättvist mot mindre bloggar som ofta är bättre än de stora.

  Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *