På allmän begäran

  LundH är återigen på mig om att det ska bloggas, så jag har väl inget val. Just nu håller jag på att snöra ihop alla lösa trådar inför tentan på onsdag och efterföljande semester. Det ska hämtas pass, bokas skidhyra, köpas solskydd och en hel massa annat som jag inte har i huvudet just nu. På torsdag morgon drar jag och bästa LundH en vecka till Egypten, efter det är jag hemma i två dagar för att sedan dra till Åre med systemvetarna. Jag är inte säker på att det är lagligt att ha så mycket roligt.
  Solsemestrar har det varit dåligt med på senaste tiden, senast var Cypern i maj 2007, också det med LundH. Det ska bli så sjukt skönt att det inte är sant. Det ska bli intressant dock om schemat för nästa kurs hinner komma upp innan jag åker. Eller ja, egentligen är jag glad bara dom berättar vilken kurs vi ska läsa, det är lite olika bud. Men det visar sig säkert, just nu bör jag koncentrera mig på saker jag faktiskt kan göra något åt. Som att traska iväg till polisen nu i mörkret och kylan för att hämta mitt nya pass.

  LundH och jag i Ayia Napa 2007. Vi är inte riktigt lik oss tycker jag.

  LundH och jag i Ayia Napa 2007. Vi är inte riktigt lik oss tycker jag.

  Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *