Kulturfyran om bloggportaler

  Dags för Kulturfyra igen.

  1. Finns din blogg registrerad på någon bloggportal? Ja, den finns på Nyligen, Bloggportalen, Bloggtoppen och Blogtoplist. Och nu, på grund av fråga 2, på Tjejblogg.

  2. Följer du någon blogg som du hittat via någon bloggportal, som Aftonbladets Bloggportal, Nyligen eller någon annan,Tjejblogg till exempel? Det är väldigt svårt att svara på, det gör jag säkert fast jag inte kommer ihåg specifikt vilka just nu.

  3. Hur hittar du bloggar? Oftast genom länkningar hos de jag bloggar jag redan följer.

  4. Vad tycker du om bloggportaler? Fyller de någon funktion? Vad är bra, vad är dåligt? Jag tycker de är bra, speciellt om man saker bloggar inom ett specifikt ämne. Det kan dock bli tråkigt med alla dessa topplistor, speciellt då de flesta toppas av nonsens- och fjortisbloggar som intresserar mig föga.

  Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *