A little of both but definitely not neither

    Dagen började lite sådär. Vaknade två timmar för sent, råkade smörja in håret med Helosansalva, datorerna i skolan ville inte leka med oss och allt var mest lite jobbigt. Fast när jag och brorsan kom igång med typ det tredje projektet på en vecka (Maskeradförslag) blev det genast roligare.
    Efter möte om C-uppsatsen drog jag och systemvetartjejerna på Världklass IT (arrangerat av ICT Uppsala). Microsofts svenska VD höll ett föredrag om framtidens produkter och vi fick en idé till en arbetsmarknadsdag för IT-jobb vi tror kan bli något.

    Efter det blev det en kort sejour på Orvars och sen hem. Nu är det tänkt att jag ska rita designförslag, det jag gillar minst när jag inte har inspiration. Men vad ska man göra, jobba bör man ju. Förhoppningsvis låter hostan mig sova inatt, annars blir det nog ännu en dålig start på dagen imorgon.

    Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *