Framtidsplaner

    Efter ännu en underbar helg i Stockholm med älskade LundH och ett helt gäng nya trevliga bekantskaper blir jag bara mer och mer säker på att det är där jag måste vara. Nu, helst. Så idag har jag bestämt mig för att jag flyttar i juni, oavsett om jag har ett jobb eller en lägenhet. Det löser sig, det gör det alltid. Till att börja med tänkte jag hyra ut min lägenhet här i Uppsala, både ifall att jag kommer på att jag vill plugga vidare och för att jag ska ha nånstans att ställa mina möbler.
    Nu är det slut på att tycka synd om mig själv, nu tar jag tag i mitt eget liv och ser till att det blir exakt så bra som jag vet att det kan. Det kräver kanske att jag går och lägger mig nu, så jag tror jag gör det. Imorgon är en ny awesome dag.

    Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *