Blandat

My life is awesome

Idag är jag så fruktansvärt lycklig. De senaste veckorna har varit ett töcken av stress, ångest och allt längre att göra-listor som där jag inte lyckats pricka av en enda punkt. Men inget av det spelar nån roll när jag får sitta i älskade LundHs soffa, dricka te och bara överväldigas av hur underbara människor jag har i mitt liv.
Jag står på balkongen och röker fast jag inte bör och i hela kroppen känns det att det är här jag hör hemma just nu och allt kommer ordna sig. I sommar är Stockholm mitt och mitt liv kommer börja på riktigt. Vad spelar det för roll att jag har en omtenta att göra och en uppsats att skriva och att riddaren på den vita springaren ännu inte har tagit på sig kepsen och dansat in i mitt liv när jag har LundH, C-Baz, KissLiss, Hjärngänget och hela Uppsala som är så fina att jag ibland blir alldeles rörd på riktigt?

Idag är världens bästa dag och jag vill inte att den ska ta slut. Imorgon blir antagligen ännu bättre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *