Godmorgon!

  Vad tjänar det till att ställa klockan på 11 när jag ändå vaknar av mig själv klockan 9? Jäkla normala dygnsrytm jag har fått! Fast det betyder ju att jag får mer tid att göra mig färdig inför gasquen ikväll, så egentligen ska jag väl inte klaga allt för mycket.
  Igår gjorde jag och brorsan klart nästan hela inlämningsuppgiften, det var en pärs att förstå instruktionerna men kul när det funkade i slutändan. Eller vad sägs om den här instruktionen (som visade sig vara felformulerad i och för sig):

  Loopa tills ((stacken är tom OCH nästa element på stacken är en operator) OCH (elementet är vänsterassociativt OCH elementets precedensordning är <= precedensordningen av elementet överst på stacken) ELLER (Elementet är högerassociativt OCH elementets precedensordning är < precedensordningen för elementet överst på stacken))

  Nu ska jag promenera ner på stan och eventuellt sola lite, känns som det behövs om jag ska springa runt i klänning ikväll. Sen blir det hårfix och sånt pill, kvart över fyra ska jag möta upp Sofia och gå ner för att hjälpa till att ställa iordning allt. Innan dess behöver jag öva på talet och sången också. Hektiskt, men kul 🙂

  Bild från min första vårgasque, fördrink hemma hos Viktor.

  Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *