Halvvägs kanske?

    Föreläsningen var som sagt jätteintressant och efter den fick jag möjlighet att följa med och luncha med bland annat Catharina och några andra studenter. Då fick vi lite mer tillfälle att fråga om arbetsmarknaden och liknande, jättekul!
    Efter det hade vi handledningsmöte för C-uppsatsen, där jag fick lite synpunkter på min enkät som jag håller på att ta fram och vi hade en ganska intressant diskussion om den där frågan om kön som dyker upp rutinmässigt på alla enkäter. Behövs den verkligen i alla undersökningar, och vilka andra alternativ bör man tillhandahålla förutom man och kvinna? Jag har bestämt mig för att ha ett tredje alternativ: Vill inte uppge/Annat och låta det vara så. Det är trots allt inte där jag vill lägga mest krut när jag har så begränsat med tid.

    Nu ska jag iväg och köra igenom talet till imorgon med de andra, efter det är det nog dags att dra sig hem och göra den där inlämningsuppgiften i Algoritmer och datastrukturer som jag skjutit upp i två år ungefär. Kvällslitteratur blir nog ett examensarbete och en avhandling som berör samma ämne som jag skriver om. Fredagskväll, it’s the shit.

    Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *