Lite för vuxet för min smak

    Gud så mycket mat vi har ätit, och då har jag inte ens visat de awesome chokladmoussebakelserna vi gjorde efter lunch/middagen. För att göra oss av med lite energi tog vi en promenad till ett soliarium för att försöka göra något åt vinterblekheten. Jag har väl inte riktigt uppnått önskat resultat, men det är ju trots allt bara april så man får vara lite blek.
    Imorgon drar LundH till min lägenhet utan mig, jag har skrivit en mycket fin lista med instruktioner om var allt finns och hur man gör, så förhoppningsvis lyckas de frakta ut ”min” TV utan att riva hela stället. Men man vet ju aldrig med de däringa LundHsarna.

    Jag ska fördjupa mig i lite artiklar till uppsatsen, känns väldigt ansvarigt och ute i god tid-igt, sån är ju inte jag egentligen så jag får se till att barnsla mig på kvällen sen. Nu är det sovdags, innan tolv på en fredag. Vad händer med oss?

    Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *