Måndagskonstateranden

  • Jag har av någon anledning börjat prata extremt mycket dalmål över helgen. Har kommit fram till att det antagligen beror på att jag inte träffat något falufolk på hela veckan och tänker därför råda bot på det genom att åka hemåt på lördag för att träffa de gamla godingarna från Hotell- och Restaurangprogrammet (Visst vettni, jag har en gång i tiden haft som karriärdröm att stå och hacka lök i ett varmt kök. Kom dock på bättre tankar).
  • Binero är utan tvekan världens bästa webhotell. Jag hade av någon anledning lyckats missa att betala en faktura, så imorse upptäckte jag att min konto stängts av. Mailade kundservice och efter drygt en timme var allt up and running igen. Kudos.
  • Av alla gratis enkätverktyg som finns på the interwebz finns det tydligen inget som både låter mig utforma frågorna som jag tänkt och dessutom har obegränsat med frågor. Kommer antagligen få spendera kvällen åt att slänga ihop en egenkodad enkät. Kul.
  • Jag är nog rimligen fortfarande lite sliten efter gasquen i lördags, och kommer nog inte att lyckas göra så mycket mer vettigt idag. Men vad gör det när solen skiner?
  • I brist på snygga kort och till det fina vädrets ära pryds detta inlägg av en bild på mig, en flummig kamel och en linslus till kamelskötare.

  Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *