Mycket tatueringar nu

Idag åkte jag till Stockholm och höll LundH i handen när hon byggde ut sin tatuering. Eller inte höll i handen bokstavligt, och tur var nog det för då hade jag nog inte haft någon hand kvar. Efter 3 tappra timmar är hon något öm, minst sagt, så jag tog med henne hem hit för lite kärlek och nån som når att smörja in henne på ryggen. Nu chillar vi rätt duktigt och vilar upp oss inför valborgsfirandet. Imorgon anländer Liss och på fredag blir vi ett helt gäng som huserar i min lägenhet. Trångt men härligt tippar jag på att det blir. Nu är det dags för oss att sova, jag måste upp och gå till skolan klockan tio och LundH är mest bara trasig.

3 kommentarer till “Mycket tatueringar nu”

  1. Fina tjejer!Blir lite stolt över att jag faktiskt fattar det där med body. Kolla här.

    SNYGGT

    *stolt som en tupp*

    See you soon!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *