Stress

  Idag skulle jag sätta mig och skriva in allt jag kluddat ned till uppsatsen i själva dokumentet och göra klart första kapitlet till mötet imorgon. Dock fick jag veta när jag vaknade att vi skulle skicka det till handledningsgruppen tio minuter senare, så det var bara att skicka in det lilla jag hade. Jag visste inte om det för att mitt namn tydligen är så svårstavat att det är komplicerat att maila mig.
  Well well, det är ju inte ens i närheten av meningen att det ska vara klart så jag har gott om tid att skriva det jag tänkte.

  Nu är jag försenad för andra dagen i rad till talskrivingen till på lördag (tur att min awesome telefon låter mig blogga medan jag går). Vi tre gamla ordförande i föreningen som går ut nu och den nuvarande ska hålla ett tal tillsammans, himla bra idé vill jag påstå.

  Min dator bråkar så vettiga bilder får vänta.

  Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *