Vad händer Uppsala?

  SOM jag är på väg hem. Nog för att Stockholm är underbart, tjejerna är underbara och solen skiner, men hemma är ändå hemma.
  Nu ska jag vara regelrätt student ett tag: dricka öl på vardagar, våndas över uppsatsen, gå på gasque och vända på dygnet.

  Jag sitter på ett tåg som går till Falun, hade jag inte längtat till min egen lägenhet är det nästan så jag åkt och hälsat på min kära mor och besökt slottet jag är uppväxt i (läs tre rum och kök på Knoppen).

  Förhoppningsvis blir det ett dalabesök snart dock, reunion med en av de tre gymnasieklasser jag gått i är inplanerad nästa helg och jag tror det kommer bli hysteriskt roligt. Hoppas verkligen att jag kan åka.

  Avslutningsvis, orelaterad bild:

  Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *