Ibland har man tur

    I tisdags tänkte jag att jag skulle ta tag i det här med boendet, så jag lade ut en annons på Blocket om att jag sökte boende i Stockholm. Det var en något surrealistisk upplevelse, då jag gjorde misstaget att lägga ut mitt telefonnummer. Bland annat fick jag ett mess från ett olistat nummer där det bara stod ”Tja, läget?”. Googlade numret och det visade sig vara någon som satt i system att skicka sms till random folk, antagligen någon med fler fria sms än polare. Höjdpunkten var nog dock ”the beautiful black guy” som ringde och erbjöd ett rum och sina… tjänster… typ.
    Men skam den som ger sig, mitt i allt detta skumma trillade det in ett mail från en hemskt trevlig tjej, med en hemskt trevlig lägenhet att hyra ut ett halvår. Så nu, inte ens två dygn senare, har jag någonstans att bo fram till årsskiftet. Centralt dessutom. Kan man annonsera om en färdigskriven uppsats också tro?

    Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *