Lite ordning på livet

  Valborg var hysteriskt roligt, men tre dagars festande har verkligen tagit ut sin rätt. Lägger upp lite bilder när jag hittar lite tid. Idag ligger fokus på att styra upp livet, städa, tvätta och allt möjligt sånt kul.
  Jag började uppstyrningen med att ta en sväng till Sthlm och skriva anställningsavtal, nu är det på riktigt. 8 juni kommer jag, watch out!

  Tog en sväng förbi Cronan och fick i mig lite mat, sen fick jag för mig att gå och färga ögonbrynen, för det ska vara bra tydligen. Har aldrig gjort det förut, så jag vette tusan hur pass mycket färgen går ur när man duschar. Hoppas på jättemycket, för de är kolsvarta nästan.

  Så nu sitter jag på tåget och skäms, är verkligen inte van vid att ha dem så mörka. Och så måste jag såklart gå en sväng på stan när jag kommer hem. Jag tänkte faktiskt bjuda på en bild, men det för svårt att smygfota sig själv så det får vara. Det ska ni nog vara glada för.

  Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *