Livet

    Jag skriver och skriver på uppsatsen min, det tar liksom aldrig slut. Igår fick vi veta att deadline är framflyttad fem dagar, riktigt skönt för mig, då jag hinner prata med lite mer intressant folk och kanske få ihop lite vettigare teori.
    I övrigt har mitt boende i Sthlm skitit sig, riktigt tungt då det inte är många veckor tills jag börjar jobba. Det är ingen panik än dock, har kvar lägenheten i Uppsala till sista juli så nånstans att bo har jag än så länge. Men snälla fina, ge mig en lägenhet på gröna linjen som jag får bo i minst ett år. Hur underbart det hade varit.

    Men det är på något sätt svårt att vara nere ändå. Det är fredag, solen skiner, mitt liv är fullt av fina människor och ikväll ska jag dricka öl. Sol, det är kärlek det.

    Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *