The end of an era

    Idag ska jag lämna in min uppsats. Sen jag är i stort sett klar med min utbildning. Det är en helt sjukt hur snabbt det gått. De här tre åren har bara sprungit förbi i racerfart, och nu är jag helt plötsligt vuxen på riktigt. Om lite mer än en vecka kommer jag börja gå till kontoret på morgonen som en vanlig människa.
    Det går inte att sammanfatta studietiden med något annat ord än kärlek. Den jag är idag är så långt ifrån den lilla blyga tjejen med dåligt blonderat hår som tog med sin bästa kompis till Uppsala för att hon inte vågade flytta själv. Jag har träffat så mycket härliga människor, gjort så mycket roligt. Skrattat, dansat och gråtit en skvätt ibland. Stressat över tentor och projekt, men tagit mig igenom allt och avslutat det jag påbörjat (eller ja, nästan i alla fall).

    Det är inte utan att det är lite sorgligt att det är över nu.

    Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *