It’s been a while

  Sjukt att jag lyckas missa att blogga under den här veckan. Det kan ju vara den mest fullspäckade vecka jag haft på länge. Så, recap som vanligt:
  Examensceremonin i lördags gick hur bra som helst. Jättekul att så många kom, och såklart extra roligt för mig att båda mina föräldrar var närvarande.

  I söndags fraktade vi min älskade dator och de flesta av mina kläder till Stockholm. Efter några felåkningar var allt på plats och jag kunde börja vänja mig vid storstadslivet.

  Presentationen och opponeringen i måndags gick helt ok, det var kul att höra nya åsikter på min uppsats och även att få analysera en som jag aldrig läst förr. I måndags fyllde även världens bästa LundH år, det firades med tårta och allmän kärlek.

  Tisdag. D-day. Första dagen på jobbet. Jag trivdes på en gång, både kollegor och arbetsuppgifter känns helt rätt. Sån tur man har ibland.

  Onsdag var, förutom jobb, mest plugg. Satt till elva på kvällen med en labb i Word och kan numera allt om figurförteckningar, korsreferenser och allsköns smarta funktioner.

  Igår hade vi sjukamp på Grönan med jobbet. Eftersom jag är ny såg jag till att komma sist, man ska ju vara ödmjuk i början.

  Idag har jag skrivit en evighetsloop och spenderat resten av arbetsdagen åt att laga det jag ställt till med. Efter det har det varit after work för hela slanten, och nu är jag äntligen på väg mot kära gamla Uppsala.

  Imorgon väntar examensskiva med alla som gått ut, och sen är det nästan finito på nåt sätt. De flesta kommer ju till Stockholm vad det lider, men det är slut på dödsfester mitt i veckan och fyradagarsresor till Åre och whatnot. Synd, men vi visste ju att vi skulle sluta här.

  Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *