Lite finare, lite bättre

    Haha, om jag trodde att jag skulle få sova så länge jag ville så trodde jag definitivt fel. Var uppe och härjade redan nio imorse, men vad gör man inte för kärleken?
    Igår knatade vi in till stan och såg Karate Kid. Man kan ju inte undgå att älska Jaden Smith, han är ju så galet lik sin far. Dock var det något obehagligt med en film som i stort sett gick ut på att tolvåriga pojkar misshandlade varandra. Bara nån gång skulle jag vilja se våld skildras realistiskt i en film. Så mycket som de slog på varandra och ingen började ens blöda… Det funkar inte riktigt så.

    Nu är jag på väg ut till Täby för att möta upp lite Uppsalafolk och ta nån öl. Hjälp som jag längtar tills de börjar jobba hela bunten och man kanske har en chans att ses.

    Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *