Mmm… höst!

  Hösten är en sån där årstid som är lite bättre på pappret än i verkligheten. Här går man och ser fram emot mörka kvällar uppkrupen i soffan med en popcornskål och mysigt sällskap, och vad får man? Mörka kvällar i en iskall lägenhet med obekväm soffa, en popcornmaskin som är sjukt jobbig att göra rent och en förvisso mysig pojkvän som dock befinner sig i Uppsala alldeles för mycket.
  Nästa höst däremot, DÅ ska jag ha en superawesome lägenhet med en superawesome soffa och nypoppade popcorn när jag kommer hem från jobbet! Lägenhetsköp är dock ingen dans på rosor känns det som, hjälp så mycket det finns att välja på i Stockholm. Även om man håller stenkoll så känns det ändå som man missar nått guldkorn. Och lite stressad är jag allt, ska helst kunna flytta innan årskiftet så jättekräsen kan jag inte vara. Ska bli kul att se var jag hamnar till slut. Än så länge kan jag bara drömma, så det tänker jag krypa ned i sängen och göra nu.

  Ge mig sommar! Foto: Världens bästaste Jonas Brander

  Ge mig sommar! Foto: Världens bästaste Jonas Brander

  Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *