Morgonstund, probably the worst part of the day

    Den här morgonrutinen jag börjat med känns lite ineffektiv. Jag är livrädd för att försova mig, så varje morgon har jag fyra alarm som går igång med tio minuters mellanrum. Dock litar jag inte på att jag ska vakna av de andra alarmen, så när det första går igång sätter jag det på snooze. Och sen det andra, och det tredje, och… ja ni fattar. Så under ungefär en timmes tid ligger jag i sängen och halvsover och sätter olika larm på snooze, det piper och skramlar och jag vet inte vad, så när jag äntligen går upp är jag helt utmattad från allt detta larmande. Och självklart, efter i tidsplanen eftersom larmen är satta så att det sista är lite av ett paniklarm, men vilket som är det sista säger ju inte direkt sig själv när det bara låter hela tiden. Opraktiskt, minst sagt. Och nu har jag skitbråttom.

    Alarm Clock 2 by Alan Cleaver CC (by)

    Alarm Clock 2 by Alan Cleaver CC (by)

    Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *