Rent hus

  Efter många om och ännu fler men har jag med hjälp av Jonas äntligen lämnat två sopsäckar med kläder till Myrorna. Det är helt galet vad mycket kläder man samlar på sig som aldrig används. Nu är det lite mer plats i garderoberna, men knappt tillräckligt ändå. Imorgon ska jag på lägenhetsvisning och det börjar blir mer och mer uppenbart att jag kommer behöva en klädkammare. Alternativt får jag köpa en trea så jag har ett rum bara till kläder och skor.
  Kläderna lämnade vi på Vanadisbergets återvinningscentral, som måste vara den sämsta arbetsplats som existerar. Soplukt, avgaser och skrammel, allt paketerat under jord mitt i ett berg. Hoppas killen som hjälpte oss hitta åtminstone har bra betalt.

  Nu ska jag iväg på fest!

  Typ det mest meningslösa toaklottret ever. ”Vi äger alla / Anonym”. Jaha, så hur ska jag veta vem det är som äger mig om ni föredrar att vara anonyma? Och varför skriva det i så fall? Har man sagt A får man faktiskt säga B.

  Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *