Überhacker

  Computer Testing by kodomut CC (by)

  Computer Testing by kodomut CC (by)

  Idag har jag lyckats med att lista ut inte mindre än två jobb-URL:er genom att höfta lite sådär vad de skulle kunna vara. Och det var inte enkelt, för det var inte det första man tänkte på liksom. Känner mig lite som min far måste gjort innan han upptäckte Google (nånstans i början på 2007 om jag inte minns fel). Innan denna stora upptäckt gissade han lite, bokmärkade allt och skrev upp webbadresser på papper. Tänk er känslan att äntligen hitta exempelvis Högskolan Dalarna, som har det väldigt logiska domännamnet du.se. Lär ju ha tagit ett tag.

  Inspirerad av detta bevis på vilken h4XX0R jag är ska jag nu sätta mig och jobba lite på ett sidoprojekt, dock tyvärr utan den obligatoriska Coca Cola-burken för jag orkar inte gå och handla. Misstänker att mina tänder kommer tacka mig för detta.

  Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *