Day 01 – Introduce yourself

Vette tusan som jag inte spenderat varenda inlägg sen februari 2008 på att presentera mig själv, men för nytillkomna läsare kör vi väl en sammanfattning då:
Född i Göteborg ungefär två veckor innan Palmemordet. Uppväxt i Falun, utbildad i Uppsala och bosatt i Stockholm. På dagarna jobbar jag som systemutvecklare, på kvällarna jobbar jag på mitt personliga rekord i Combine. Jag ser likadan ut nu som när jag var tretton, dock äger jag fler T-shirts med coola tryck nu.

Saker jag är bra på: Webbprogrammera, handarbete, låttexter, läsa snabbt som tusan och att lära mig nya saker. Saker jag är mindre bra på: ödmjukhet, nagelmålning, komma ihåg att smörja in fötterna samt hålla ordning.

När jag var yngre ville jag bli lärare, och det bör alla gymnasieungdomar tacka sin lyckliga stjärna för att jag inte blev. Numera vill jag inte bli så mycket mer än det jag redan är, förutom mamma någon gång i framtiden.

Jag har en personlighet, antar jag, men när jag försöker sammanfatta den blir det alltid något i stil med: ”Kontrollfreak utan tillstymmelse till pedantiska drag. Högljudd uppmärksamhetstorsk som är livrädd för att göra bort sig. Driftig med en tendens att avsluta max en hundradel av påbörjade projekt. Social partyprinsessa som trivs bäst i soffan med en skål popcorn och pojkvännen bredvid. Föreningsmänniska med samarbetssvårigheter. Språkpolis och besserwisser som vägrar acceptera att det inte heter äldre än mig och att man inte får säga egenkligen. Made of awesome med en touch av dålig självkänsla. Storkonsument av svensk politisk hiphop men med hjärtat till höger.”

Mitt livstal är 11 (inte för att jag tror på numerologi, horoskop eller annat skräp som folk som inte har något bättre för sig kommit på för att fördriva tiden). Jag är döpt till Anna Carin men heter för den skull inte Anna-Carin. Jag har 380 vänner på Facebook. Min favoritfärg är grön och jag är 164 centimeter lång. Min vänstra fot är en storlek mindre än den högra. Hade jag inte haft en (allergisk) pojkvän hade jag antagligen haft en katt. Ibland glömmer jag att tvätta bort sminket på kvällen. Ibland är jag på dåligt humör, ibland får jag för mig att jag ska börja träna och ibland äter jag fil till middag för att jag inte orkar laga mat.

Så jag är väl som folk är mest, skulle jag tro.

3 kommentarer till “Day 01 – Introduce yourself”

  1. Hej Carin!
    Jag läser ofta din blogg innan sängdags, nu vet jag lite mer (vilket jag är mycket tacksam för). Kan du inte lägga upp en bild på dina fötter – verkar lite lustigt med olika storlek på dem.

    Med Hjärtliga Hälsningar
    /Gunnar

  2. Underbart!!!! Bästa blogginlägget jag läst i mitt inte så värst långa bloggliv, av någon konstig anledning jag inte kan precisera.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *