Day 03 – Your parents

  Startar tidigt idag eftersom det här var ett mycket roligare ämne än det igår.
  Min mamma är den starkaste kvinna jag vet. Hon har tusen järn i elden jämt, och är inte nån som står bredvid och klagar utan ser till att engagera sig och rätta till det som hon tycker är fel. Hon har lärt mig att allt är möjligt om man ger sig fan på det, och att det inte heter ”jag kan inte” utan ”det här måste jag lära mig”. Mamma hittar alltid ett sätt.

  Min pappa kan allt. Han har gjort så himla mycket i sitt liv, och trots att han berättar samma historier om och om igen tröttnar jag aldrig på dem. Pappa är musik för mig. Det finns otaliga visor jag förknippar med honom, och när jag var liten lärde han mig att läsa noter och lät mig sitta och klinka på pianot timmar i taget trots att det garanterat lät för jävligt. Det är pappas fel att jag inte kan äta ägg utan att säga ”Den djärve hugger sitt ägg på mitten” och att jag alltid konstaterar att det är tur att huset är ihåligt när det är ruskigt väder ute.

  Mina föräldrar är bäst, och det är kul att bli äldre och märka mer och mer att jag har ärvt personlighetsdrag från dem båda. Det blev en helt OK kombination, om jag får säga det själv.

  Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *