Day 06 – Your day

Som väntat blev det blogguppehåll under helgen, jag var alldeles för upptagen med att titta på Harry Potter och äta godis. Tar upp spåret igen idag alltså. Idag är det måndag. Ibland längtar jag till måndagen, ibland vill jag inte att den nånsin ska komma. Vilket det blir korrelerar väldigt starkt med om Jonas är kvar i Stockholm till måndag morgon eller inte. Den här helgen åkte han hem igår eftermiddag, ergo måndagslängtan.

På måndagar får man gå till jobbet, vilket är roligt. Dels för att jag faktiskt får betalt för att webprogrammera (sjukt, I know) och dels för att jag har trevliga kollegor så jag har någon att prata med. När jag har jobbat färdigt ska jag hem till min röriga lägenhet och försöka packa ned lite av röran i en kartong eller två. Nånstans mitt i röran ska jag ställa en säng åt min kära kusin som kommer på storstadsbesök och behöver sovplats. Förhoppningsvis blir jag av med en annan säng under kvällen (det är faktiskt hemskt onödigt att ha tre sängar i en lägenhet på 25 kvm). Eventuellt kommer jag även att tvätta och sortera alla mina stumpor, lacka om naglarna och koda färdigt Klädschema 2.0, som är en webtillämpning av mitt älskade excelblad som berättar vad jag ska ha på på dagarna.

Jag kommer aldrig bli Blondinbella, det är ett som är säkert.

1 kommentar till “Day 06 – Your day”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *