My faboulous life

    Jag har börjat inse varför bloggvärlden är översvämmad av småflickor och pojkar som knappt blivit torra bakom öronen. Det är ju bara dom som gör saker som dom tycker det är intressant att blogga om. För mig känns det inte superinformativt att berätta om att jag bytte nagellack idag från lila till rosa (men hojta om ni gärna vill veta så ska jag se till att hålla er uppdaterade om färgen på mina naglar). Inte heller har jag bråkat med nån av mina vänner, för vi är vuxna människor som har bättre saker för oss än att backstabba varandra hela tiden. Jag har kvar pojkvän, dator, hårfärg och mina riktiga tuttar, och jag ska inte ut och festa ikväll för att det är lill-lördag. Jag ska gå och lägga mig i tid som en tråkig vuxen människa som ska på konferens imorgon.
    Men! Men! En sak som är kul att jag köpt mig en lägenhet. Min första bostadsrätt, en superfin tvåa i förorten som jag flyttar in i början på december. Så antagligen kommer detta inom kort förvandlas till en inredningsblogg med stilfulla bilder på små prydnadssaker och annat krafs. Tills dess fortsätter jag dravla på och illustrera mina inlägg med irrelevanta roliga bilder från the big bad interwebz.

    Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *