All tid i världen

  Vissa morgnar går det bara inte att stressa. Idag är en sådan. Jag har en sjukt stor kopp te, nybakt bröd med ost och sitter här och bara njuuuuter av morgonen (nej, vad töntigt det där lät). Det har varit lite stressigt på jobbet på sistone, men nu känns det som jag är fas igen, så jag tänker faktiskt unna mig att inte springa iväg till mitt vanliga tåg utan ta ett lite senare. Med min tur kommer det garanterat vara förseningar bara för det, men det är smällar man får ta.
  Jag har börjat gå på Friskis förresten! Danspass, det är det ju någon som har hittat på bara för att jag ska trivas. Dock orkade jag verkligen inte igår pga sjukt trött, så nu sitter jag och letar ett annat pass jag kan gå på ikväll. Core låter ju trevligt, men det är såklart fullbokat. Medel 70 min? Nä, så kul ska vi inte ha med min kondition. Äh, jag låter det bero, det är ju trots allt bara tisdag. Gott om tid att hinna med två pass den här veckan.

  Meningslös bild för ett meningslöst inlägg

  Meningslös bild för ett meningslöst inlägg

  Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *