Du kan vara en fänkål

    Så jag tänkte såhär va, att nu när jag är vuxen måste jag börja äta lite vettig mat. Och eftersom jag är ett stort fan av att betala andra för saker jag helst slipper göra föll det sig ganska naturligt att börja med en sån häringa matkasse. Och eftersom jag har en pojkvän som är lite av en miljömupp så tänkte vi att det skulle vara bra med en vegetarisk variant.
    Så det har vi nu. Fruktansvärt praktiskt, det ringer på dörren framåt söndag kväll och så får vi två kassar fulla med diverse grönsaker och bönor och så lagar vi mat och känner oss sådär duktiga som bara folk som äter rödbetssoppa med avocadokräm till middag kan göra. Men jag har ett litet problem med detta arrangemang: Varje vecka är det minst ett recept som innehåller fänkål. Jag kan verkligen inte äta fänkål så vi brukar strunta i att ha i den.

    Men nu börjar antalet överblivna fänkålar i kylen anta lite jobbiga proportioner, och jag undrar så om det finns något vettigt att göra med dem? Finns det Myrorna för mat?

    Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *