Ready? Aaaj!

  Alltså det vore ju fint om WordPress-appen till iPhone kunde funka som det är tänkt, så jag kan blogga när jag ändå inte har något annat för mig. Förra gången jag försökte använda den blev det helt galet, men skam den som ger sig.
  Sängbloggning alltså. Idag var det ytterst välbehövligt att få krypa ned. Humöret var inte riktigt på topp på jobbet, jag tycker ju det är så kul men när saker inte funkar blir jag lite less.

  Men vad gör det när jag efter jobbet får gå på danspass? Jag är eventuellt lite tjatig nu, men hjälp så skoj det är. I brist på att andra sätt att showa på är det guld värt att få gå till Friskis och bara fuldansa, utan tanke på publik eller domare. Bara för mig.

  Varför jag helt plötsligt börjar dilla om publik och domare är för att jag har cheerabstinens som tusan just nu, värre än det brukar vara i tävlingstider. Jag vill också!

  Cheerabstinens leder ofta till dansande av gamla danser hemma i min ensamhet, men idag har jag provat att hoppa istället. Spontant kan sägas att tekniken finns kvar, men benmuskler som pallar att hoppa högt och dra benen åt konstiga håll saknas. Minst sagt. Jag har redan nu ett hum om hur mina vader kommer må imorgon, och det är inte en vacker tanke. Men det är väl en anledning så god som någon att fortsätta uppsöka Friskiskällan.

  Det här inlägget borde ju egentligen illustreras med bild på mina tappra försök, men vi väntar lite med det va? Det är trots allt en begynnande tant ni har att göra med.

  Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *