Det blir aldrig som man tänkt sig

    Så jävla pinsamt detta. Skrev liksom på Facebook igår kväll att det var slut på förkylningen och så vaknar jag ändå upp och är snorig. Vad ska folk tro? Måste möjlighen hitta på nåt svepskäl, är kokain trovärdigt tro?
    I övrigt så kan jag inte för mitt liv förstå hur det är möjligt att tappa bort saker i den här lägenheten. Jag vet att jag har body lotion nånstans, för jag vet att jag packade upp den ur väskan jag hade till Uppsala på Valborg. Men jag hittar den tamejtusan inte. Och jag tänker då rakt inte köpa nån ny, det finns ju en nästan full flaska någonstans här… Det är alltså inte mitt fel om jag är konstant narig hela sommaren, det får ni ta med pysslingen som snor min lotion.

    Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *