Du kan vara en förkylning

  Jag har grymt svårt för att vara sjuk. Har aldrig fattat vad poängen är. Allt är tråkigt, allt är jobbigt och allt gör ont. Möjligen räcker energin till ett kort, stolpigt blogginlägg om allt som annars är awesome med mitt liv:

  • As of igår är jag officiellt sambo, även om Jonas efternamn är felstavat på dörren. Det har mest medfört en massa mer möbler och grejer som ska få plats och att vi gått runt hela helgen och tilltalat varandra ”sambo” på det där odrägligt nykära sättet.
  • Jag är numera fullfjädrad cheerleader igen. 40 000 miljarders med kärlek till AJC, kan inte fatta att jag varit utan det så länge.
  • Jobbet går bra, pendeln rullar oftast som den ska och det är bara två och en halv månad till semestern.
  • Jonas hade med sig en brödrost, så nu kan jag äta hur mycket rostbröd med ost jag vill. Just det. Wish you could be me huh?

  Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *